26 Oct 2011

Baraan Syawal 2011

Hopefully tak terlambat entry i kali ni.... As long belum AidilAdha i rasa ok lagi kot... But i x dpt nak tulis panjang2 :(  I rasa bersalah tulis panjang2 kat blog sekarang ni...sebab i kena habiskan my 'writing' dulu. Gambar ni pun i upload sambil buat kerja lain. So refer cerita dr blog my 'adik sebirthday' jer ye....  . Kenapa adik sebirthday? sebab birthday dia sama dengan i :) dan juga dari blog jee

So enjoy the picts... Gambar food semua i tak sempat snap... But all the foods so yummy :) kat rumah Kak Halle, Mail & Aida pun i lupa nak snap gambar :(  sebab sibuk makan kot  :D 

Antara rumah yang i teringat dan malu2 nak ambil gambar :D

1st day... rumah Shahela dan Esham




Rumah suzila...






Rumah Aishah.....





And 2nd day ...Actually that day, 4 buah rumah yg involved. Rumah i yg 2nd one. Macam biasa rumah lain i lupa nak snap gambar :( But  picts kat rumah i banyak sikit... sbb my nephew ada tolong ambik gambar... My Hubby pun ajak Dept dia sekali that day...   alang2 i masakkan....Bukan senang tau...hehe...

Start with marhaban and doa.... then makan2




 











 

 














Hopefully next year my Dept buat lagi majlis seperti ni....Kalau tak...gerenti i asyik bg reason takde masa nak pergi berziarah raya... Thanx everybody yang datang ziarah  :)

xoxo,

5 comments:

Natasha said...

Kak, Baraan sempena deepavali ada tak??haha

LiLa said...

Sha,
Kang semua celebration ada baraan jenuh gak kita nak join...hehe...

lily lotus said...

lama tak singgah sini, cantik rumah u sis...

LiLa said...

Lily,
Thanks sebab sudi singgah lagi walaupun entrynya dah nan ado sangat :)
Sebenarnya rumah akak biasanya... dalam gambar aje nampak photogenic :D

eila's roy said...

wah puan buat open house x jemput ye... hehe... anyway masih tertunggu2 entry puan yang baru... hikhik... selamat hari raya aidiladha untuk puan sekeluarga,,,