19 Sep 2011

Salam Eidul Fitri

Harapnya tidak terlewat untuk kami sekeluarga mengucapkan Salam Aidilfitri



Maaf Zahir dan Batin :)


Moga tahun yang mendatang akan menjadi tahun yang lebih baik untuk kita semua.

7 comments:

shaliza said...

Selamat Hari Raya...lama tak berupdate tup2 sara dah besar dah.

eila's roy said...

wah2... meriahnye raya... hehe

Queen of Pirus said...

Selamat hari raya & maaf zahir batin juga dari kami disini. Dah besar dah budak 3 org tu.

LiLa said...

Shaliza...
Nak update...tapi tiap kali start nak menaip terus hilang semua yang nak di story...

LiLa said...

Fadilah...
Dah tua ni rasa biasa2 aje...budak2 yang happy lebihnye

LiLa said...

Nim,
Yang bujang tu baru lepas UPSR. Dah sama tinggi ngan aku... yang second lak dah anak dara...kerja nak melawa jer :) Yang kecik sekali dah nak gi tadika tahun depan...Kejap aje masa berjalankan... That's mean kita pun dah tua...

azrinna said...

Salam Aidiladha tuan rumah.